Telefonisk
Tidsbestilling

Mandag - fredag
07:00 - 08:00

Depression Aalborg - behandling og forebyggelse

Psykolog Hanne Flyvholm i Aalborg har hjulpet en lang række patienter med behandling og forebyggelse af depression.

Depression er en sindslidelse, der først og fremmest er karakteriseret ved sænket stemningsleje. En depression er som regel behandlingskrævende. Kernesymptomerne er den enorme tristhed (sænket stemningsleje), som ofte fører til interessetab og lavt selvværd. Ud over følelsesmæssige symptomer, så dækker begrebet depressions også over kropslige/adfærdsmæssige symptomer, såsom søvnløshed (insomni), manglende sexlyst, koncentrationsbesvær og hæmning (personen med en depression taler langsomt og svarer i enstavelsesord).

Behandling for depression i Aalborg

Ønsker du hjælp til behandling af depression i Aalborg af en erfaren psykolog? Så er du meget velkommen til at ringe og bestille en tid på telefon 31 19 33 40 eller benytte dig af kontaktformularen, så vender vi hurtigt tilbage.

Hvorfor lider du af depression?

I klinikken vil vi sammen foretage en undersøgelse af, hvorfor din depression er udviklet. Vi skal blandt andet fokusere på, hvilke ydre faktorer der kan ligge til grund for udviklingen.

Det er vores overbevisning, at en depression blandt andet udvikles, fordi man har vanskeligt ved at sige sin ærlige mening og at sige fra. Indebrændt vrede imod sig selv kan være en konsekvens ved, at man ikke får sagt fra, og denne indebrændte vrede er ganske skadelig for os mennesker.

Behandling og forebyggelse af depression

På klinikken i Aalborg er en af hjørnestenene af behandlingen og forebyggelsen af depression, at der lægges vægt på at træne selvværdet og særligt følelsen af "BERETTIGELSE" til at mærke grænser og at stå fast ved dem.

Det kan i visse tilfælde være nødvendigt at kombinere psykoterapi og medicinsk behandling af depressionen. Hvis dette er tilfældet, er vi behjælpelige med et samarbejde med din læge.

Bestil tid på klinikken

Du er velkommen til at ringe til klinikken på telefon 31 19 33 40 og bestille en tid.

Du kan også blot benytte ovenstående kontaktformular. Så vil du blive kontaktet af psykolog Hanne Flyvholm hurtigst muligt.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller e-mail