OK

Telefonisk
Tidsbestilling

Mandag - fredag
7:30 - 8:30

Gruppeterapi Aalborg

Vi tilbyder gruppeterapi som en del af vores behandling af OCD og angstlidelser. I gruppeterapi møder du andre, der er besværet af samme lidelser som dig selv, og I arbejder sammen på at udvikle jer. Det kan være en stor støtte for det terapeutiske arbejde at indgå i en gruppe, som man kan spejle sig i, og hvor man kan hjælpe hinanden. Se mere om vores forskellige former for gruppeterapi på nedenstående undersider.

OCD

Føler du dig helt alene om din OCD? Du har nu mulighed for at indgå i en gruppebehandling og møde andre i samme situation. Gruppen består af maksimalt 8 personer og undervises af autoriseret psykolog Hanne Flyvholm, der har arbejdet med behandling af OCD siden 2009. Se mere om gruppeterapi til personer med OCD her.

Angstbehandling

Behandlingen består primært i at lære din tænkning bedre at kende og få aflært din hjerne at reagere på denne kraftige måde ved at eksponere dig for (udsætte dig for) disse situationer. Du vil ikke blive kastet ud i dine frygtede situationer uden redskaber og støtte, men gradvist blive introduceret for dem i dit eget tempo.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller e-mail