Telefonisk
Tidsbestilling

Mandag - fredag
7:30 - 8:30

Grundet travlhed er der lukket for opstart af nye klientforløb ved Hanne Flyvholm

Kognitiv adfærdsterapi i Aalborg

Søger du en erfaren terapeut og nærværende psykolog i Aalborg, som tilbyder kognitiv adfærdsterapi? Så ring til Hanne Flyvholm, som tilbyder terapi i Aalborg på telefon 31 19 33 40 eller benyt nedenstående kontaktformular. Så vender Hanne tilbage til dig snarest muligt.

Hvad er kognitiv terapi?

Kognitiv terapi har fokus på din egen opfattelse af dig selv og dine problemer. Formålet er at give dig en ny forståelse af dig selv og den situation du befinder dig i. Det centrale i kognitiv terapi er selve kognitionen (tænkningen), som er roden til de problemer der kan være både følelsesmæssigt såvel som adfærdsmæssigt. Med kognitiv terapi fokuseres der på at bryde de negative tankemønstre og du lærer at tænke på en mere hensigtsmæssig måde.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller e-mail

God erfaring med kognitiv adfærdsterapi

Kognitiv adfærdsterapi er en meget veldokumenteret behandlingsform og er i forhold til andre former for terapi, overlegen når det kommer til behandlingens effekt af den psykiske lidelse. Kognitiv adfærdsterapi er især velegnet til lidelser som angstlidelser, OCD, depression o.l.

Få kognitiv adfærdsterapi på klinikken i Aalborg

Fra klinikken tilbydes behandlinger med kognitiv adfærdsterapi af Hanne Flyvholm - erfaren terapeut Aalborg. Ønsker du at bestille en tid eller at høre mere om kognitiv adfærdsterapi, så ring til Hanne på telefon 31 19 33 40 eller benyt ovenstående kontaktformular. Så bliver du kontaktet snarest.