Telefonisk
Tidsbestilling

Mandag - fredag
07:00 - 08:00

Metakognitiv terapi - centralt i Aalborg


Aalborg Psykologer tilbyder behandling med metakognitiv terapi centralt i Aalborg. Terapiformen metakognitiv terapi er særdeles velegnet til behandling af OCD, stress, angst, depression samt til børn og unge. Den egner sig også godt til personlig udvikling og coaching.

Ring til psykolog Hanne Flyvholm for at høre mere om metakognitiv terapi på telefon 31 19 33 40 eller benyt nedenstående kontaktformular.


Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller e-mail

Hvad er metakognitiv terapi?

Denne terapiform egner sig særdeles godt til arbejdet med langt de fleste psykiske problemstillinger. Det er en nyere behandlingsform med veldokumenteret effekt, og terapien er meget effektiv, fordi den fokuserer på fremtidige, konstruktive handlemuligheder. Metakognitiv terapi går til sagens kerne uden at dykke ned i problemerkendelse og fejlfinding.

Behandlingsformen metakognitiv terapi er baseret på ny forskning, der viser at vores psyke er selvregulerende - det vil sige, at man ikke behøver at bearbejde sine tanker eller tænke positivt for at trives mentalt. Alt peger faktisk på, at mennesker med psykiske udfordringer tænker for meget. Med metakognitiv terapi lærer du at tænke mindre og begrænse den tid, du bruger på dvæle ved tanker, der gør dig angst eller bekymret. Målet er at udvikle kontrol over hvor meget dine tanker og følelser skal fylde. Ring eller skriv til os for at høre mere om hvad metakognitiv terapi kan gøre for dig.

Erfaren terapeut

Hanne Flyvholm er en erfaren terapeut, med speciale i lidelser som angstlidelser, OCD, depression, stress og spiseforstyrrelser.

Har du brug for en nærværende terapeut, så kontakt Hanne Flyvholm på klinikken i Aalborg.

Bestil tid til metakognitiv terapi

vil du bestille tid, kan du ringe til klinikken i Aalborg på telefon 31 19 33 40 eller benytte kontaktformularen her på siden. Benytter du kontaktformularen, vil Hanne tage kontakt til dig snarest muligt, for at aftale en tid hvor I kan møde hinanden og tale sammen.

Kontakt os i dag og aftal en tid for en konsultation - eller blot for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.