OK

Terapeut og psykolog i Aalborg


Hanne Flyvholm er en nærværende og erfaren psykolog, med egen klinik beliggende på Boulevarden i Aalborg. Mantraet hos Hanne Flyvholm er, at alle skal have råd til at gå i terapi og dette afspejler priserne hos denne terapeut også.


Ring til psykolog Hanne Flyvholm på telefon 25 21 48 88 eller benyt nedenstående kontaktformular.


Her møder du en nærværende psykolog


Valget af psykolog handler i høj grad om kemi. Du bør være tryg og kunne slappe af, når du skal åbne op og tale om dine problemer. Hanne Flyvholm er nem at tale med, specielt for yngre mennesker pga. hendes egen alder. På klinikken i Aalborg vil du møde en nærværende psykolog, der er åben og som sætter sig ind i din specifikke situation.


Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller e-mail

Erfaren terapeut


Hanne Flyvholm er en erfaren terapeut, med speciale i lidelser som angstlidelser, OCD, depression, stress og spiseforstyrrelser. På klinikken arbejdes der ud fra en kognitiv adfærdsterapeutisk ramme, da denne behandlingsform er den, der har vist sig at have de bedste resultater på kort sigt, såvel som på lang sigt.


Har du brug for en nærværende terapeut, så kontakt Hanne Flyvholm på klinikken i Aalborg.


Bestil tid hos psykolog i Aalborg


Start med at aftale en tid hos psykolog Hanne Flyvholm i Aalborg. Du kan ringe til klinikken i Aalborg på telefon 25 21 48 88 eller benytte kontaktformularen her på siden. Benytter du kontaktformularen, vil Hanne tage kontakt til dig snarest muligt, for at aftale en tid hvor I kan møde hinanden og tale sammen.


Kontakt psykolog Hanne Flyvholm i dag og aftal en tid for en konsultation.