Aalborgpsykologer v/Hanne Flyvholm


Tag kontakt

Terapeut og psykolog i Aalborg

Hanne Flyvholm er en nærværende og erfaren psykolog, med egen klinik beliggende på Boulevarden i Aalborg. Mantraet hos Hanne Flyvholm er, at alle skal have råd til at gå i terapi og dette afspejler priserne hos denne terapeut også.

Ring til psykolog Hanne Flyvholm på telefon 25 21 48 88 eller benyt nedenstående kontaktformular.

Her møder du en nærværende psykolog

Valget af psykolog handler i høj grad om kemi. Du bør være tryg og kunne slappe af, når du skal åbne op og tale om dine problemer. Hanne Flyvholm er nem at tale med, specielt for yngre mennesker pga. hendes egen alder. På klinikken i Aalborg vil du møde en nærværende psykolog, der er åben og som sætter sig ind i din specifikke situation.

Kontakt klinikken

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Erfaren terapeut

Hanne Flyvholm er en erfaren terapeut, med speciale i lidelser som angstlidelser, OCD, depression, stress og spiseforstyrrelser. På klinikken arbejdes der ud fra en kognitiv adfærdsterapeutisk ramme, da denne behandlingsform er den, der har vist sig at have de bedste resultater på kort sigt, såvel som på lang sigt.

Har du brug for en nærværende terapeut, så kontakt Hanne Flyvholm på klinikken i Aalborg.

Bestil tid hos psykolog i Aalborg

Start med at aftale en tid hos psykolog Hanne Flyvholm i Aalborg. Du kan ringe til klinikken i Aalborg på telefon 25 21 48 88 eller benytte kontaktformularen her på siden. Benytter du kontaktformularen, vil Hanne tage kontakt til dig snarest muligt, for at aftale en tid hvor I kan møde hinanden og tale sammen.

Kontakt psykolog Hanne Flyvholm i dag og aftal en tid for en konsultation.

Om klinikken

Vi skiller os ud ved, at vi alle har erfaring med at arbejde med unge klienter. Særligt med spiseforstyrrelser, stress omkring uddannelser, fremtid og familierelationer.

Vi er stolte af at kunne basere vores behandling på den forskningsbaserede metode - kognitiv terapi. Uanset hvilken af psykologerne du vælger, er du garanteret kompetent behandling og at blive behandlet respektfuldt og engageret.

hanne

Telefon- og åbningstider

Telefontider

mandag-fredag 8:00 - 8:30

Åbningstider

Mandag 9:00 - 15:00
Tirsdag 9:00 - 18:00
Onsdag 9:00 - 15:00
Torsdag 9:00 - 15:00
Fredag 9:00 - 15:00
Lukketiderne angiver opstarten af dagens sidste konsultation

Telefon: 25 21 48 88

vi arbejder i aalborg
medlem af dansk psykoterapeut forening
aalborgpsykologer.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK