Telefonisk
Tidsbestilling

Mandag - fredag
7:30 - 8:30

Grundet travlhed er der lukket for opstart af nye klientforløb ved Hanne Flyvholm

Få terapi i Aalborg

Med terapi hos psykolog Hanne Flyvholm i Aalborg får du hjælp til at identificere, forstå og tackle dine problemer. Terapien afhænger helt af den enkelte klient. For nogle er det nok med et par enkelte terapi samtaler, mens andre vil have behov for et forløb, der strækker sig over adskillige måneder. Det der er vigtigt er, at du sammen med din psykolog både får skabt forståelse for, men også bliver udstyret med redskaber til at konfrontere dine problemer.

Fortrolig samtaleterapi

Samtaleterapi er en fortrolig samtale med en terapeut og har til formål at komme til bunds i dine problemer. Ved samtaleterapi kan der stilles uddybende spørgsmål og der kan derved komme nye vinkler på dine problemer. Herved ændrer problemet form, hvilket giver flere muligheder for at komme problemet til livs. Samtalen henleder altså på områder man kan gøre anderledes, eller på ting som du måske ikke selv var klar over.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller e-mail

Terapi der virker

På klinikken i Aalborg benyttes der kognitiv terapi, som fokuserer på de tanker, du har om dig selv og din situation. Terapi giver ikke en hurtig løsning, men er noget der virker. Terapi er hårdt arbejde og for at opnå de gode resultater, er det også nødvendigt at du er motiveret til at komme problemerne til livs. Har du denne motivation er du allerede godt på vej.

Få terapi på klinikken i Aalborg

Du er meget velkommen til at kontakte klinikken og bestille en tid til en indledende samtale med Hanne Flyvholm. Du kan benytte kontaktformularen her på siden, så vil Hanne tage kontakt til dig hurtigst muligt. Du er også meget velkommen til at ringe på telefon 31 19 33 40 .